Joutsan kalat

Posted on

Juhannus, jo obligatoriseksi muodostunut meille, on vaan vietettävä Joutsassa, Ritvan ja Pekan plantaasilla.

Kuten näet, aurinkoiset ihmiset ovat täällä.

Ja isäntä ei esittelyjä kaipaa, täällä hän on elementissään.

Aivan kuten ”pienen”vokkipannunkin ääressä.

 

Tämän pannun oli Osku ansiokkaasti hionut puhtaaksi ihan meitä varten. Melkein kuin taideteos.

Ennen ja jälkeen öljyn ”polton”. Ne, jotka ei tiedä, miten esim. valurautapannu ”sisään ajetaan”, niin tällainen käsitellään samalla tavalla, hionnan jälkeen, öljy poltetaan pintaa, jolloin ruoka ei pala niin helposti kiinni.

Oli siihen sitten hyvä laittaa pihvit paistumaan kera pekonijuustojen.

Varsinkin  nuo Entrecoteet, ne tykkäs tuosta pikaisesta pannulla olosta.

 

Onneksemme saatiin naisilta apuja salaattien ja perunoiden muodossa.

 

 

Sieltäpä he jo saapuvatkin peräkkäin kuin köyhän talon porsaat mukanaan kaikki tykötarpeet.

Kyllä meidän kelpas.

Camilla kertoi saaneensa elämänsä parhaan pihvin. Kyllä se mieltä lämmitti.

 

Ja koska kalan ”ympärillä” ollaan, aloitan kerronnan aiheeseen kuuluvalla videolla.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + 8 =