Sarza2:n ankkurointipaikkoja 2015-2018

Posted on

Nykytekniikka antaa mahdollisuuden, jos itse haluat, selvittää paikat, joissa olet käynyt.

Siispä annoin Google-mapsille luvan seurata liikkeitäni, lähinnä missä olemme käyneet Sarzan kanssa. Toki, seuraa myös muita liikkeitäni, kun en muista ottaa pois paikkamääritysasetuksia puhelimestani.

Tässä kesää 2015, osa siitä.

Ensimmäinen kesä ja ei ollut aina paikannus päällä. Käytiin kuitenkin Kotka-Maariahamina välillä aika moneessa paikassa. Punaiset täplät kartalla jolloin rekisteröitynyt paikkamääritys.

Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun Utössä kävin. Oltiinhan Madamen kanssa jo Sarza1:llä liikkuneet jonkin verran, mutta kyllähän tämä veneen ”suurennus” antoi aivan uudenlaisen mahdollisuuden tutustua saaristoomme. Pituus 5.70 vs 8.05 metriä  ja painoa 800 vs 3500 kg. Voisi verrata pienen yksiön vaihtumista isoon rivari-kaksioon.

Ensimmäisen kesän harjoittelun jälkeen, uskaltauduimme jo Viron rannikolle. Vaikka täplä in Tallinnassakin, emme veneellämme kuitenkaan siellä käyneet. Lohusalu oli ensimmäinen satama tällä puolen Suomenlahtea.

Tallinnan Hotellimatkat Edullisesti!
Katso tarjoukset valitse sopivin! 

Kesä -17 ennen Juhannusta käytiin perinteisesti idässä ja sitten Jussin jälkeen lännessä. Vaikka manner-Suomessa oli koleaa, oli meillä Turun ja Ahvenanmaansaaristossa ihan kelpo kelit

 

Viimekesän itäisin paikka, Ulko Tammio, läntisin Ahvenanmaan Örsundet, välimatka on noin 270 merimailia, ja silti tänä kesänä ei kokonaisuudessaa tullut ”kuin” karvan yli 1000 mailia.

Taisi olla tuo kesä-16 kun ajettiin lähes 1500 mailia. Ja kyseisenä kesänä oli kallein naftahinta, pahimmoillaan maksettiin hiukan yli 1.80 € litralta kun tänä kesänä oli hiukan alle 1.50 € , keskimäärin.

 

Joku tietty ajattelee, ettei itse anna minkään tai kenenkään tietää, missä liikkuu, on ihan varmasti oikeassa. Nyt vaan meidän tapauksessa sattuu olemaan niin, että vesillä kun liikkuu, ei ikinä tiedä mitä tapahtuu. Näin ollen Trossi tietää myöskin missä liikumme, kun olen antanut luvan. Lisäksi tietää moni muukin, jos meistä ei kuulu vähään aikaan mitään.

Toki, hätätilannetta varten on meri-WHF, mutta kuitenkin, tämäkin on yksi ennalta mietitty juttu.

Tuotteet OBD-vikakoodinlukijoista peruutuskameroihin edullisesti!
Nyt ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille! - Lue arvostelut ja tilaa! 

Kiva on vertailla juttuja.

Seuraavaan kertaan.

 

FacebookPinterestTwitterBloggerGoogle+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

99 − 90 =