Muutama pikku reissu

Pari huilipäivää sai Sarza viettää ja sit lauantaina 12.7. Masin kanssa lähettiin vesille. Tää oli ikään kuin alustusta sille , että tarvis joskus apuja, ikään kuin ennakoin tulevaa jota itsekään en vielä tiennyt ??

Koska oli lauantai, jouduimme ”vähän” hakemaan rantautumispaikkaa. Ulko kautta kurvattiin Knapeskäärin kautta Kapariin ja molemmat oli ”täysiä”. Tai siis kunnon ankkurointipaikat varattu. Näillä konkkapolvilla kun ei joka paikkaan kandee keulaa tyrkätä.

Niinpä viereiseen saareen, Rövareniin mentiin, sen luonaiskärkeen. Samaisella paikalla olen ollut ankkurissa vuokratulla Nauticat-33:lla joskus 80-luvun alussa. Silloin ei vielä tällä paikalla ollut keittokatosta, no nyt on, ihan uuden karhea, saman lainen kuin muissakin saarissa on. Ja puita kunnon katoksessa.

Oltiin käyty Lidl’in kautta joten hyvät pihvit lisukkeineen tehtiin ja jälkkäriksi kunnon porokahvit. Masi ei ollut nähnyt kahvin ”pelästyttämistä” eli pakin kylkeen kalautusta jolloin porot ”putoo” pohjalle. Ei mennyt Masilla täkään päivä hukkaan

Kuvia en löytänyt !!!
Tilaa tästä veneen nimi- ja rekisteritunnustarrat

 

Seuraavana päivänä läksin yksin uistelemaan. Skatalla kävin tankkaamassa. Kävin Haukilahdessa kahvilla ja illalla Otsolahdessa. Itseasiassa kävin palaverissa Savustamossa. Ankkurointi Otsolahden satamassa olikin vähän haastellista, koska halusin mennä peränurkkaan asti ja siellä olikin aikas matalaa, mut kyl sinne mahtu.

Kotiin tulin vasta lähempänä kymmentä illalla. Kyllä hermo lepäs taas jälleen kerran.
Suomen halvimmat LED valonheittimet
Otsalamput alk. 2,95€